Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Forårsoffer" by Anders de la Motte ~ Book PDF Kindle ePub Free

Forårsoffer

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Forårsoffer
  • Author : Anders de la Motte
  • Release Date : January 16, 2020
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2632 KB

Description

Valborgsnat 1986 bliver sekstenårige Elita Svart myrdet i skoven tæt på et skånsk slot. Hendes stedbror dømmes for mordet, og umiddelbart efter Elitas begravelse forsvinder hendes familie sporløst fra området.

I foråret 2019 flytter Thea Lind sammen med sin mand til Tornaby, hvor han er vokset op. Da Thea gør et usædvanligt fund i et egetræ i skoven, vækkes hendes interesse for den gamle sag om Elita. Hun bliver overbevist om, at sandheden om Elitas død aldrig er kommet for en dag. Og om, at foråret 1986 krævede mere end ét offer.

FORÅRSOFFER er en urovækkende, psykologisk krimi og den fjerde, selvstændige bog i Skånekvartetten. Bøgerne i kvartetten kan læses uafhængigt af hinanden.
ANDERS DE LA MOTTE er tidligere politimand. Han bor i den lille øresundsby Lomma i Skåne, 40 minutters bilkørsel fra København, hvor han også har arbejdet i en årrække. De la Motte har modtaget priser for Årets Krimidebut og for Bedste Svenske Krimi.
I Skånekvartetten ser han nærmere på den tid og det sted, han voksede op.

FORÅRSOFFER er fjerde bog i Anders de la Mottes Skånekvartet. De tre første er SENSOMMERJAGT, EFTERÅRSSORG og VINTERILD.


Download Free Books "Forårsoffer" PDF ePub Kindle